Zeleninová pomazánka s rybou - recept cpt. Cooka
4 porce:  2  pórky, 1/2  celeru, 1  mrkev, 1  kedlubna, 1  cibule, 1  nakládaná okurka, 25 dkg rybího filé, sůl, 1  citrón, zelená petrželka, 15 dkg majonézy,  špetka moučkového cukru
Zeleninu krátce podusíme v osolené vodě a pak jemně usekáme na nudličky nebo pomeleme na strojku. Cibuli přidáme syrovou, jemně usekanou, taktéž okurky. Rybí filé posolíme, zakapeme citrónem, trochu podlijeme a na kraji plotny podusíme. Rybu rozebereme na kousky a usekáme. Spojíme se zeleninou, přidáme majonézu, kterou předem ochutíme solí, cukrem a citrónem. Chlebíčky s pomazánkou zdobíme rajčaty a zelenou petrželí, po případě paprikami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka