Dušená směs kuřecího a vepřového masa - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  kuře, 50 dkg vepřového plecka, sůl, olej, 5 stroužků česneku, 1  pórek, tymián, 10  ředkviček, 5  rajčat,  špetka mletého pepře,  špetka chilli, 5 lžic sójové omáčky, 30 dkg zeleného hrášku, škrobová moučka, 1 šálek vývaru z masoxu
Maso z vykostěného kuřete a vepřovou plec nakrájíme na kostičky. Zalijeme 1 l vařící osolené vody a prudce zavaříme. Sítem maso vybereme a necháme okapat. Na velké pánvi osmahneme na oleji česnek nakrájený na plátky, špetku tymiánu, přidáme maso a opečeme ho do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené ředkvičky, na osminky nakrájená rajčata, sůl, pepř, špetku chilli koření, sójovou omáčku a šálek vývaru. Dusíme asi 20 minut, pak dochutíme vegetou, zahustíme máčeným škrobem, přidáme hrášek a ještě krátce podusíme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka