Chop-suey z kuřete - recept cpt. Cooka
4 porce:  80 dkg vykostěného kuřete, olej, vejce, škrobová moučka, 2 stroužky česneku, 5 lžic sójové omáčky, 1 sklenka desertního vína, sůl, glutasol, 1 větší pórek, 3  papriky, 6 dkg vařených bílých fazolí, 6 dkg žampiónů, 6 dkg vařené karotky,  špetka moučkového cukru, vegeta
Maso z kuřete nakrájíme na kostičky a promícháme se lžičkou škrobové moučky, vejcem, solí a špetkou vegety a necháme odležet. Potom maso v rozpáleném oleji prudce opečeme a na sítě necháme okapat. Na oleji osmahneme kostičky mrkve, krájený pórek, paprikové lusky, žampióny, plátky česneku a fazole. Krátce podusíme a vmícháme maso. Zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína, glutasolu a škrobu. Podusíme, dosolíme a můžeme dochutit kořením tabasko.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka