Indické kuřecí - recept cpt. Cooka
Nasi Goreng
4 porce:  50 dkg kuřecích prsíček, 15 dkg cibule, 5 dkg másla, 15 dkg pórku, 25 dkg paprik (zelená, červená a žlutá), 5 dkg jidášova ucha, 40 dkg vařené rýže, 2.5 dkg sambal olek (chilli papričky), 3 dkg sójové omáčky, sůl, mletý zázvor, kurkuma, 3 stroužky česneku
Na proužky nakrájená kuřecí prsa marinujeme v sójové omáčce, zázvoru a kurkumě minimálně jeden den. Na másle podusíme na proužky nakrájenou cibuli, papriku, pórek spolu s čínskými houbami. Zvlášť opečené kuřecí proužky vložíme do pánve s podušenou zeleninou a smícháme. Ke konci přidáme vařenou rýži. Vše dochutíme solí, kurkumou, česnekem, sambal olek a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka