cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Dhál z pastináku

Sas cozzulasa
(Sardinské ricottové koláčky)

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Polévka z lišek
(Soupe aux girolles)

Těstoviny plněné máslovou tykví a sýrem

Treska saganaki

Brokolicový crumble se stiltonem

Socca

Bezlepková bramborová focaccia

Focaccia s červenou cibulí a tymiánem

Věžičky z lilku a provolone
(Torrette di melanzane e provola)

Hráškovo-bramborové kari z Maháráštry
(Maharashtrian ambat vatana rassa)

Cizrnovo-kuřecí karí z Láhauru
(Lahori murgh cholay chicken and chickpea curry)

Parmentier se zelenou čočkou a máslovou dýní
(Parmentier aux lentilles vertes et a la courge butternut)

Sella di coniglio porchettata con salsa alle nociole
(Králičí závitky s omáčkou z lískových oříšků)

Lombrichelli al pesto di nocciole
(Lombrichelli s pestem z lískových oříšků)

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Houbový koláč s pórkem na jedné pánvi

Corona di anelletti
(Těstovinová koruna)

Timballo tradizionale
(Tradiční timballo)