cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Aperitivo de polenta, jamón y queso

Předkrm z polenty, šunky a sýra

recept ze stránek www.tacos.cz
30 porcí:  215 dkg polenty, 20 dkg šunky serrano, 15 dkg parmazánu, 1/2 l vody, 16  zelených chřestů, 2  mrkve, extra virgin olivový olej, sůl, strouhanka, sezamové semínko
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přiveďte vodu k varu. Když se začne vařit, přisypejte postupně polentu a dobře promíchejte. Přidejte strouhaný sýr a sůl a pokračujte v míchání. Za stálého míchání udržujte na ohni po dobu 10 minut. Nakrájejte šunku a osmahněte ji na pánvi s trochou oleje. Šunku přidejte k polentě a dobře promíchejte.

www.tacos.cz Polentu rozprostřete na hliníkovou fólii a nechte vychladnout. Nakrájejte ji na čtverečky, obalte ve strouhance a směsi sezamových semínek a osmažte na pánvi s olejem.

www.tacos.cz Chřest očistěte a krátce orestujte na pánvi s olejem. Z mrkve škrabkou na brambory podélně loupejte tenoučké plátky, přidejte je ke chřestu, okořeňte a krátce orestujte. Polentové kousky podávejte s restovanou zeleninou.

vloženo 18.05.2023    zobrazeno 272x    verze pro tisk

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)

Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)