cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tapenade de higos y aceitunas

Tapenáda z fíků a oliv

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 šálek fíků, 3 lžíce bílého vína, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžíce koňaku, 2 lžičky rozmarýnu, 1/4 lžičky chilli, 2/3 šálku černých oliv, 3 lžíce zelených oliv, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, 8 dkg kozího sýra, 6 lžic vlašských ořechů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Najemno nasekané fíky dejte na pánev a zalijte bílým vínem a půl šálkem vody, směs přiveďte k varu a poté snižte teplotu. Vmíchejte olej, koňak, sušený rozmarýn, chilli podle chuti, nahrubo rozmixované černé či kalamata olivy, zelené olivy, utřený česnek, sůl a pepř. Směs dobře promíchejte a dejte ji přes noc do chladničky.

www.tacos.cz Kozí sýr nakrájejte na plátky a přendejte na talíř. Na kozí sýr rozetřete tapenádu a posypte ji opraženými vlašskými ořechy. Podávejte s chlebem a krekry.

vloženo 18.05.2023    zobrazeno 271x    verze pro tisk

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)

Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)