cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Polsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Chłodnik litewski

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  červené řepy, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2  salátová okurka, 4 dl podmáslí nebo kefíru, 2 lžíce kopru, ocet na dochucení, 2  vejce, kysaná smetana na podávání, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší řepy omyjte, oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a vařte s cukrem zalité osolenou vodou asi 15 minut, až změkne. Když trochu vychladne, asi třetinu si odložte stranou a většinu rozmixujte dohladka. Vraťte do krému kostičky. Salátovou okurku oloupejte, případně zbavte semínek a nakrájejte na malé kostičky. Vmíchejte je do polévky, přidejte podmáslí, nasekaný kopr, dochuťte solí, pepřem a octem. Dejte důkladně vychladit, klidně i přes noc. Podávejte studenou s půlkami natvrdo uvařeného vejce, ozodobenou lžící kysané smetany a případně nasekanou hladkolistou petrželkou.
Recept ze skupiny: Polévky - studené polévky
vloženo 04.09.2024    zobrazeno 27x    verze pro tisk

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza