cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinované kuře na paprikách se žampiony

Gratin de poulet aux poivrons et champignons

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, olivový olej, 1/2 lžička mleté papriky, 150 dkg žampiónů, 2  žluté papriky, 15 dl rajčatového pyré, 12 dkg zralého tvrdého sýra, 1/2 hrst dobromysli, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Kuřecí maso nakrájejte na kostky. Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek a 3 minuty je smažte na olivovém oleji. Přidejte kuřecí maso a opečte ho, ochuťte mletou paprikou, solí a pepřem.

www.tacos.cz Žampiony nakrájejte na čtvrtky a žluté papriky na proužky. Přidejte je ke kuřeti spolu s rajčatovým pyré a promíchejte.

www.tacos.cz Zeleninu a kuřecí maso nalijte do olejem vymazané zapékací misky, posypte strouhaným starým sýrem a pečte 20 minut. Před podáváním ozdobte oreganem.

vloženo 10.11.2022    zobrazeno 321x    verze pro tisk

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Sekaná z vepřového s jablky

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Cougères s čedarem a chorizem

Brokolicová polévka s pivem a čedarovými toasty
(Soupe de brocolis à la bière et toasts de cheddar)

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)