cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem

Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí řízky, 2 hlávky mladého zelí, čerstvý sýr, 1/2 lžíce černých sezamových semínek, kousek másla, 1/2  citrónu, solný květ, mletý pepř, sezamový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpálené pánvi smažte kuřecí řízky na zpěněném másle 20 minut a z obou stran je nechte mírně zhnědnout. V polovině smažení přidejte nové listy zelí a občas je otočte. Přidejte šťávu z citronu.

www.tacos.cz Na každý talíř položte několik listů zelí, celé kousky masa a kopečky čerstvého přírodního sýra. Posypte černým (nemáte-li, pak lze i žlutým) sezamem, solným květem, čerstvě mletým pepřem a trochou sezamového oleje. Podávejte horké.

vloženo 12.11.2022    zobrazeno 427x    verze pro tisk