cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru

Zapečené těstoviny s čekankou a sýrem taleggio
(Pasta al forno con taleggio e radicchio)

Nehnětený olivový chleba

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí frikasé s liškami

Fricassée d'agneau aux girolles

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky jehněčí kýty, 40 dkg lišek, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/2 stroužek česneku, 1/2 svazek jarní cibulky, 6 dkg másla, 10 cl bílého vína, 3 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lišky připravte tak, že spodní část nožky otřete a klobouček očistíte kartáčkem pod vodou. Opláchněte je a osušte. Nasekejte petrželku.

www.tacos.cz Rozehřejte velkou zapékací misku a přidejte olej. Maso osolte a opékejte na prudkém ohni 3 minuty z každé strany. Vyjměte a dejte stranou.

www.tacos.cz Oloupejte a rozpulte cibuli a 5 minut ji opékejte na pánvi. Odložte stranou.

www.tacos.cz Ve stejné pánvi přilijte bílé víno a dřevěnou vařečkou vyškrábněte šťávu. Zredukujte na polovinu a vypněte oheň. Předehřejte troubu na 180 °C. Vraťte cibuli a jehněčí do zapékací misky. Přidejte polovinu másla. Vložte na 10 minut do trouby a pravidelně maso polévejte šťávou.

www.tacos.cz Oloupejte a prolisujte stroužek česneku na pánvi se zbytkem másla. Přidejte lišky a za stálého míchání je restujte dalších 5 minut. Mimo oheň přidejte sůl a petrželku. Maso podávejte s liškami a před podáváním přidejte čerstvý pepř.

vloženo 09.11.2024    zobrazeno 312x    verze pro tisk

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)