cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Sekaná z vepřového s jablky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 plátek žitného chleba, 6 cl mléka, 1/2 kg mletého vepřového masa, 1/2  cibule, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2  jablko, 1/2  vejce, 1.215 dl tvrdého sýra (Louis d'or) nakrájeného na kostičky, 2 lžíce čatní, 2 lžičky tymiánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. V malé misce smíchejte nadrobený žitný chléb a mléko. Nechte 5 minut stát. Cibuli nakrájejte najemno, taktéž celer, jablko a sýr na kostičky, vejce rozšlehejte, tymián nasekejte. Ve velké míse rukama promíchejte všechny ingredience, pak přidejte chléb s mlékem a míchejte, dokud směs nebude hladká. Osolte a opepřete.

www.tacos.cz Masovou směs natlačte do olejem vymazané formy o rozměrech 23 x 13 cm. Položte pekáč na plech a pečte 1 hodinu a 10 minut nebo dokud teploměr vložený do středu sekané nezaznamená 71 °C. Před vyjmutím z formy a nakrájením nechte 5 minut odstát (sekaná vydrží až 3 dny v chladničce nebo až 3 měsíce v mrazničce).

vloženo 06.11.2022    zobrazeno 394x    verze pro tisk

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)