cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řecké masové kuličky z air-fryeru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg středně prorostlého hovězího masa, 6 cl jemně nasekané cibule, 2 stroužky utřeného česneku, 1/2  vejce, 6 cl strouhanky, 1/4 šálku rozdrobené fety, 1/2 lžička citrónové kůry, 1/2 lžíce nasekaného dobromysli, 1/2 lžíce máty peprné, sůl, mletý pepř,

jogurtová omáčka: 1.215 dl řeckého jogurtu, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce máty peprné, 1/2 lžíce kopru, 2 lžičky olivového oleje

zkopírováno z http://www.tacos.cz V míse smíchejte všechny ingredience kromě jogurtové omáčky. Osolte a opepřete. Rukama vytvarujte kuličky, vždy asi 1 polévkovou lžíci

www.tacos.cz na jednu. Postříkejte koš horkovzdušné fritézy rostlinným olejem. Polovinu masových kuliček vložte do košíku v jedné vrstvě a smažte při 190 °C 8 minut nebo dokud teploměr vložený do středu masové kuličky neukáže 74 °C (v polovině fritování kuličky otočte). Stejným způsobem usmažte i ty zbývající. Těsně před podáváním posypte podle potřeby nasekanou mátou. Podávejte s citronovo-jogurtovou omáčkou.

www.tacos.cz V misce smíchejte obyčejný řecký jogurt, citronovou šťávu, nadrobno nasekanou čerstvou mátu a čerstvý kopr plus olivový olej. Osolte a opepřete.

vloženo 05.02.2023    zobrazeno 406x    verze pro tisk

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)