cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinované kapustičky s pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg růžičkové kapusty, 2  pórky, olivový olej, 6 dkg pecorina, 30 dkg bílého jogurtu, 2 lžíce zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Růžičkovou kapustu očistěte a blanšírujte ji 12 minut ve vroucí osolené vodě. Bílý pórek rozkrojte na poloviny, dobře opláchněte a nakrájejte na plátky.

www.tacos.cz Zeleninu smažte 5 minut na olivovém oleji a dochuťte ji solí a pepřem. Vše nalijte do olejem vymazané zapékací mísy.

www.tacos.cz Polovinu nastrouhaného pecorina smíchejte s jogurtem a dochuťte solí a pepřem. Nalijte na zeleninu, posypte zbylým pecorinem a pečte 25 minut. Ozdobte petrželkou a podávejte.

vloženo 12.11.2022    zobrazeno 337x    verze pro tisk

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Sekaná z vepřového s jablky

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Cougères s čedarem a chorizem

Brokolicová polévka s pivem a čedarovými toasty
(Soupe de brocolis à la bière et toasts de cheddar)

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)