cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)

Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bruselské kapustičky v air-fryeru

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 lžíce avokádového oleje, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 28 dkg růžičkové kapusty, 1/2 lžička aceta balsamica, anglická slanina
zkopírováno z http://www.tacos.cz V horkovzdušné fritéze nejprve na 190 C usmažíme plátky slaniny dokřupava. V misce důkladně promícháme na půlky nakrájenou růžičkovou kapustu, olej, sůl a pepř. Kapustičky rozložíme do fritovacího síta, teplotu nastavíme na 175 stupňů. Fritujeme 5 minut, koš vyjmeme a protřeseme, pokračujeme dalších 5 minut. Podáváme zastřiknuté balsamikem a posypané nadrobenou křupavou slaninou.
vloženo 24.01.2023    zobrazeno 370x    verze pro tisk

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)