cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru

Zapečené těstoviny s čekankou a sýrem taleggio
(Pasta al forno con taleggio e radicchio)

Nehnětený olivový chleba

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Noky s liškami a šalvějí

Gnocchi ai finferli e salvia

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg gnocchi, 40 dkg malých lišek, 2  šalotky, 1/2 hrst šalvěje, 4 dkg parmazánu, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z lišek odstraňte kartáčkem nečistoty, pak je rychle opláchněte pod tekoucí vodou a očistěte vlhkým hadříkem a osušte kuchyňským papírem.

www.tacos.cz Oloupejte šalotky, nakrájejte je a několik minut je smažte na velké nepřilnavé pánvi s olejem, přidejte lišky a nasekané lístky šalvěje a poté je 4-5 minut restujte na středním plameni. Osolte a opepřete, přikryjte a za častého míchání duste asi 8 minut.

www.tacos.cz Uvařte bramborové noky ve velkém množství vroucí osolené vody, vyberte je děrovanou lžící, jakmile vyplavou na povrch, nasypte je přímo do pánve a na prudkém ohni je smíchejte s liškami a několik minut je opékejte. Posypejte trochou pepře, doplňte strouhaným parmazánem a podávejte

www.tacos.cz

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 302x    verze pro tisk