cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   


Kuře s vanilkou a medem
(Poulet a la vanille et au miel)

Pečený hejk puttanesca

Zapékané zelí s hovězím a sýrem
(Casserole de chou, boeuf et fromage)

Parmentier z trhaného kuřecího

Borůvkový koláč se sýrem fourme d'Ambert
(Cake aux myrtilles et à la fourme d'Ambert)

Polévka z fazolek s klobáskou
(Zuppa di fagiolini)

Zapečená brokolice s těstovinami a sýrem

Červené lasagne s houbami
(Lasagne rosse ai funghi)

Lasagne s ricottou a špenátem
(Lasagne ricotta e spinaci)

Oráčovy kapsy se sýrem a rajčaty
(Ploughman's cheese & tomato pockets)

Pečená dýně s modrým sýrem
(Potimarron au bleu)

Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

Fazolové lívance s bylinkami a ricottou

Jehněčí guláš s nadýchanými knedlíky
(Lamb stew with fluffy rosemary & cheddar dumplings)

Hráškové kačori
(Manju's kachori)

Koláč s fetou a hráškem

Šunkové krokety s medvědím česnekem

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečené hlívy královské

Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hlívy královské, 20 dkg bílých fazolí (cannellini), bouquet garni (petrželka, tymián, bobkový list), 1/2 stroužek česneku, 4 tenké jarní cibulky, několik snítek zelené petrželky, 2 lžíce jablečného octa, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole cannellini dejte do hrnce s bouquet garni svázanou kuchyňským provázkem a rozmáčknutým česnekem. Zalijte studenou vodou, přiveďte k varu a uvařte fazole doměkka. Osolte je, neslévejte a nechte ve vodě trochu vychladnout.

www.tacos.cz Mezitím si hlívu královskou nakrájejte na plátky, dejte do mísy, osolte, pokapejte olejem a rukama promíchejte. Přeneste je do velké zapékací mísy, rozložte je do jedné vrstvy a opékejte je uprostřed trouby pod grilem, během pečení je několikrát otočte.

www.tacos.cz Jarní cibulku nakrájejte nadrobno, osolte, dochuťte octem a olejem. Smíchejte ji v salátové míse s dobře scezenými fazolemi. Přidejte čerstvě upečené houby, promíchejte, posypte nasekanou petrželkou, pokapejte olejem a čerstvě mletým pepřem. Salát podávejte horký.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 30.07.2025    zobrazeno 185x    verze pro tisk

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)