cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)

Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Bramborové klínky s parmazánem

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  4  brambory, 3 cl strouhaného parmazánu, 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžička sušeného česneku, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička sušených bylinek, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěné ale neoloupané brambory nakrájejte podélně na osminky. V míse je promíchejte se zbývajícími přísadami, aby se dobře obalily. Osolte a opepřete. Postříkejte koš horkovzdušné fritézy sprejem na pečení. Brambory rozložte do fritovacího koše v jedné vrstvě a smažte při 190 °C 20 minut nebo dozlatova (v polovině smažení koš protřeste).

www.tacos.cz

vloženo 20.01.2023    zobrazeno 323x    verze pro tisk

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)