cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Bramborové klínky s parmazánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  brambor, 1/4 šálku strouhaného parmazánu, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžičky česnekového prášku, 2 lžičky mleté papriky, 2 lžičky sušených bylinek, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dobře omyté neoloupané větší brambory rozkrojte podélně na čtvrtiny a pak ještě na osminky. V míse promíchejte bramborové klínky s ostatními přísadami, aby se dobře obalily. Dochuťte solí a pepřem.

www.tacos.cz Koš horkovzdušné fritézy postříkejte sprejem na smažení. Brambory uložte jen v jedné vrstvě do koše fritézy a smažte při 190 °C 20 minut dozlatova, v polovině smažení košem zatřeste. Stejným způsobem usmažte i další porce.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 253x    verze pro tisk

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor