cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Nehnětený olivový chleba

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 velké brambory, 6 cl rozpuštěného másla, 1/4 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/2 špetka sušeného tymiánu, 115 dkg paprikového salámu, 1/2 šálku nastrouhané mozzarelly, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2  jarní cibulka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 160 °C. Dobře omyté brambory nařízněte na tenoučké plátky, ale neprořízněte je celé, aby spodní část držela pohromadě a nerozpadly se. Vložte je do koše horkovzdušné fritézy a potřete polovinou másla. Posypte solí, pepřem a tymiánem a pečte 15 minut.

www.tacos.cz Pak je potřete zbylým máslem a pokračujte 5 až 8 minut, dokud úplně nezměknou. Vyjměte je z fritézy a nechet trochu vychladnout. Kolečka paprikáše rozkrojte napůl a do každého zářezu v bramborách vložte jednu půlku. Posypte je strouhaným sýrem a sladkou paprikou. Plněné brambory vložte opět do koše horkovzdušné fritézy. Zapečte 3 minuty, dokud se sýr nerozpustí a nezezlátne. Těsně před podáváním posypte brambory na kolečka nakrájenou zelenou cibulkou.

vloženo 24.09.2024    zobrazeno 172x    verze pro tisk

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou