cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Sekaná z vepřového s jablky

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou

Lasagne zucca, noci e gorgonzola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čerstvých vaječných lasagní, extra virgin olivový olej, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 80 dkg tykve (váha po oloupání a odstranění semen), 1/2 snítka rozmarýnu, šalvěj, 215 dkg gorgonzoly, 6 dkg vlašských ořechů, 15 dl bešamelové omáčky, máslo podle chuti, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejte olej, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a rozdrcený stroužek česneku a několik minut zlehka smažte. Přidejte na kostičky nakrájenou dýni, snítku nasekaného rozmarýnu a nasekanou šalvěj, promíchejte a nechte přejít do chuti. Zalijte sklenicí vody a vařte 15-20 minut. Osolte a opepřete a dejte stranou.

www.tacos.cz Vymažte zapékací misku, rozetřete na ni několik lžic bešamelové omáčky a položte na ni připravené těstoviny. Pokryjte měkkou dýní, nahrubo nasekanými vlašskými ořechy a kousky gorgonzoly. Přidejte další bešamelovou omáčku a pokračujte, dokud nejsou všechny ingredience hotové. Nakonec přijdou lasagne, bešamelová omáčka a nasekané vlašské ořechy. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25-30 minut.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 04.11.2022    zobrazeno 369x    verze pro tisk