cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Sekaná z vepřového s jablky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem

Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pórek, 3 dkg másla, 1/2 dl zeleninového vývaru, 32 dkg těstovin fusilli, 2  brambory, 1/2 dl suchého bílého vína, 115 dkg gorgonzoly, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bílou část pórku nakrájejte na plátky, osmahněte na pánvi na másle, podlijte vínem a pokračujte ve vaření s vývarem.

www.tacos.cz Uvařené brambory nakrájejte na špalíčky, osmažte na troše oleje dozlatova a do křupava, nechte okapat na papírových utěrkách, osolte a opepřete. Na pánev nalijte trochu oleje a osmažte na něm jemnou zelenou část pórku, kterou nejprve nakrájejte na proužky julienne; až bude křupavá, nechte ji okapat na kuchyňském papíře.

www.tacos.cz Fusilli uvařte ve vroucí osolené vodě, gorgonzolu rozpusťte na mírném ohni s naběračkou vody z vaření těstovin. Fusilli slijte, zalijte gorgonzolovou omáčkou, přidejte bílý pórek a brambory, vše jemně promíchejte a nakonec přidejte osmažený zelený pórek.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 06.11.2022    zobrazeno 399x    verze pro tisk

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)