cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Sekaná z vepřového s jablky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem

Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pórek, 3 dkg másla, 1/2 dl zeleninového vývaru, 32 dkg těstovin fusilli, 2  brambory, 1/2 dl suchého bílého vína, 115 dkg gorgonzoly, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bílou část pórku nakrájejte na plátky, osmahněte na pánvi na másle, podlijte vínem a pokračujte ve vaření s vývarem.

www.tacos.cz Uvařené brambory nakrájejte na špalíčky, osmažte na troše oleje dozlatova a do křupava, nechte okapat na papírových utěrkách, osolte a opepřete. Na pánev nalijte trochu oleje a osmažte na něm jemnou zelenou část pórku, kterou nejprve nakrájejte na proužky julienne; až bude křupavá, nechte ji okapat na kuchyňském papíře.

www.tacos.cz Fusilli uvařte ve vroucí osolené vodě, gorgonzolu rozpusťte na mírném ohni s naběračkou vody z vaření těstovin. Fusilli slijte, zalijte gorgonzolovou omáčkou, přidejte bílý pórek a brambory, vše jemně promíchejte a nakonec přidejte osmažený zelený pórek.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 06.11.2022    zobrazeno 323x    verze pro tisk

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Cougères s čedarem a chorizem

Brokolicová polévka s pivem a čedarovými toasty
(Soupe de brocolis à la bière et toasts de cheddar)

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)