cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Lososové karbenátky se sumahem

Gratinované kapustičky s pórkem

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Máslová tykev plněná kuřecím masem

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Timballo v modernější verzi

Timballo - la versione moderna

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 30 dkg mletého telecího a vepřového masa, bílé víno, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, zeleninový vývar, 215 dkg makarónů, 2 dkg másla, 3 dkg italského sýra caciocavallo, 8 dkg italského sýra tuma, 3  vejce, parmazán, bobkový list, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Masové ragú připravte tradičním způsobem: zpěňte nkrájenou cibuli, přidejte mleté maso s bobkovým listem, solí a pepřem, podlijte suchým vínem, přidejte rajčatový protlak, vývar a vařte 1 hodinu. Uvařte makaróny (ty krátké italské, ne co pod tím jménem tady znají postarší generace, dlouhé duté špagety), 2 minuty před koncem vaření je slijte a ochuťte máslem.

www.tacos.cz Vejce rozšlehejte se strouhaným sýrem caciocavallo, solí, pepřem a 2 lžícemi vývaru. Masovou omáčku rozmělněte najemno a smíchejte ji s třetinou vaječné směsi. Naberte ji do cukrářského sáčku s otvorem širokým jako makaróny. Vymažte formy (o průměru 12 cm) a vyložte je plátky sýra tuma, poté přidejte 2 lžíce vaječné směsi.

www.tacos.cz Makaróny naaranžujte do forem ve vzpřímené poloze, potřete je zbylou vaječnou směsí a poté je naplňte masovou omáčkou. Posypte čerstvě nastrouhaným parmazánem a pečte 10-15 minut při 190 °C.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 09.11.2022    zobrazeno 343x    verze pro tisk

Sekaná z vepřového s jablky

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Cougères s čedarem a chorizem

Brokolicová polévka s pivem a čedarovými toasty
(Soupe de brocolis à la bière et toasts de cheddar)

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)