cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Zapečené těstoviny s tuňákem

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 40 dkg nakládaných rajčat, 2 lžičky chilli vloček, 115 dkg uvařených krátkých těstovin, 115 dkg tuňáka v oleji, 15 dkg mozzarelly, 2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Horkovzdušnou fritézu předehřejte na 190 °C. Do žáruvzdorné misky dejte olej, jemně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek a 3 minuty smažte na vzduchu. Přidejte nadrobno nakrájená rajčata a chilli vločky, okořeňte a smažte dalších 5 minut.

www.tacos.cz Snižte teplotu na 170 °C. Vmíchejte uvařené těstoviny (ziti, kolínka a pod.), okapaného tuňáka, většinu nastrouhané mozzarelly a nasekanou petrželku. Navrch rozprostřete zbytek mozzarelly. Zapečte 5 minut dozlatova, poté přikryjte hliníkovou fólií a dopečte dalších 5 minut, dokud nezačne směs bublat. Podávejte teplé se zeleným salátem.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 11.02.2024    zobrazeno 89x    verze pro tisk

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)