cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pasta se dvěma sýry

Pasta con caciocavallo e provola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin maniche, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2  cibule, 15 dkg pancetty, zeleninový vývar, 12 dkg caciocavallo silano, 4 dkg provola, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Celer a cibuli očistěte, nakrájejte na kostičky a spolu se slaninou a trochou oleje osmahněte na velké nepřilnavé pánvi. Těstoviny povařte jen chvilku v osolené vroucí vodě a slijte je, přidejte je do soté na pánvi a vařte je dál, přičemž průběžně přidávejte vroucí zeleninový vývar naběračkou, jako na rizoto. Po 10 minutách, když jsou těstoviny hotové, snižte teplotu a přidejte nahrubo nastrouhaný polotvrdý sýr caciocavallo.

www.tacos.cz Těstoviny opatrně míchejte dvěma dřevěnými vařečkami, dokud se sýr nerozpustí do krému (v případě potřeby přidejte lžíci vývaru), nakonec přidejte nastrouhaný sýr provola, opepřete, promíchejte a podávejte.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 27.07.2025    zobrazeno 13x    verze pro tisk

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)