cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fenyklová pizza

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  fenykl, olivový olej, 1/4 šálku červeného rajčatového pesta, 1/2 šálku mozzarelly, 1/2 hrst špenátu, 1/2  červená cibule, 1/2 hrst piniových semínek, 1/2 hrst strouhaného parmazánu, bazalka, rukola, těsto na pizzu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C a vyložte plech pečicím papírem. Očistěný fenykl podélně rozřízněte a poté nakrájejte na tenké klínky. Položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Vložte na 20 minut do trouby, otočte a poté pečte dalších 10 minut, dokud nebude zlatavý a propečený.

www.tacos.cz Přepněte troubu na 220 °C. Na základ pizzy rovnoměrně rozetřete červené pesto a nechte jen 1,25 cm kolem okrajů. Posypte mozzarellou a navrch dejte fenykl, tenké plátky červené cibule, natrhané lístky baby špenátu, piniové oříšky a hoblinky parmazánu. Pečte v troubě asi 13 minut dokud není těsto zlatavé a křupavé. Při podávání posypte hrstí rukoly, čerstvou bazalkou, zelenými lístky fenyklu, piniovými oříšky a hoblinami parmazánu.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 326x    verze pro tisk