cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fenyklová pizza

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  fenykl, olivový olej, 1/4 šálku červeného rajčatového pesta, 1/2 šálku mozzarelly, 1/2 hrst špenátu, 1/2  červená cibule, 1/2 hrst piniových semínek, 1/2 hrst strouhaného parmazánu, bazalka, rukola, těsto na pizzu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C a vyložte plech pečicím papírem. Očistěný fenykl podélně rozřízněte a poté nakrájejte na tenké klínky. Položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Vložte na 20 minut do trouby, otočte a poté pečte dalších 10 minut, dokud nebude zlatavý a propečený.

www.tacos.cz Přepněte troubu na 220 °C. Na základ pizzy rovnoměrně rozetřete červené pesto a nechte jen 1,25 cm kolem okrajů. Posypte mozzarellou a navrch dejte fenykl, tenké plátky červené cibule, natrhané lístky baby špenátu, piniové oříšky a hoblinky parmazánu. Pečte v troubě asi 13 minut dokud není těsto zlatavé a křupavé. Při podávání posypte hrstí rukoly, čerstvou bazalkou, zelenými lístky fenyklu, piniovými oříšky a hoblinami parmazánu.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 446x    verze pro tisk

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)