cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Celozrnné bagetky

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  2.8 dl vody, 16.7 dkg pšeničné celozrnné mouky, 12.3 dkg celozrnné mouky žitné, 1.3 lžičky soli, 3/4 lžičky sušených kvasnic, slunečnicové semínko, dýňové semínko
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do mísy kuchyňského robota nalejeme vlažnou vodu, přidáme obě mouky, na jednu stranu nasypeme kvasnice, na druhou sůl a pomocí háku necháme hníst, dokud se těsto neodlepuje od stěn. Přisypeme semínka (slunečnicová, lněná, chia) a necháme je vmísit do těsta. Mísu zakryjeme utěrkou a dáme do tepla těsto kynout, asi hodinu a půl, až zdvojnásobí svůj objem. Potom pomocí stěrky těsto vyndáme na pomoučený vál, rozdělíme na čtvrtiny a z každé opatrně vytvarujeme bagetku, kterou vložíme do formy domácí pekárny. Necháme ještě chvíli kynout a pak zapneme program pečení baget a upečeme dokřupava, trvá to kolem půl hodiny.
vloženo 11.02.2024    zobrazeno 413x    verze pro tisk

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)