cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Matevž

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Arancini z air fryeru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  vejce, 2.15 šálku vařené rýže, 2/3 šálku strouhaného parmazánu, 1/3 šálku rozpuštěného másla, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 6 dkg mozzarelly, 1/2  vejce na obalování, 1/2 šálek panko strouhanky, 1/2 lžičky italské směsi koření
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké míse lehce rozšlehejte vejce. Vmíchejte uvařenou a vychladlou rýži, strouhaný parmazán, máslo, sůl a pepř a promíchejte. Směs přikryjte a dejte na 20 minut do chladničky.

www.tacos.cz Ze směsi vyválejte kuličky o velikosti 4 cm. Do středu každé kuličky vtlačte kostičku mozzarelly a v dlaních ji obalte. V mělké misce smíchejte strouhanku, italské koření, špetku pepře. V druhé misce lehce rozšlehejte zbývající vejce. Každou rýžovou kuličku namočte nejprve do vajíčka a poté ji obalte ve směsi strouhanky. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 185 °C. Rýžové kuličky vložte do koše fritézy a postříkejte je olejem ze spreje. Smažte v předehřáté fritéze 6 minut. Zvyšte teplotu na 200 °C a dosmažte další 3 minuty.

www.tacos.cz

vloženo 13.02.2025    zobrazeno 158x    verze pro tisk

Zapečené těstoviny s čekankou a sýrem taleggio
(Pasta al forno con taleggio e radicchio)

Nehnětený olivový chleba

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao