cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)

Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Toskánské zapečené fazole

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička fenyklu, 2 konzervy bílých fazolí, 2 šálky nakládaných rajčat, 3 šálky kapusty, 1/2 lžička dobromysli, 1/4 šálku italského sýra Fontina nebo mozzarella, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi vhodné i do trouby rozehřejte olej na středním plameni. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek a semínka fenyklu, za občasného míchání restujte asi 5 minut. Přidejte zcezené a propláchnuté fazole z konzervy, drcená rajčata, nahrubo nakrájenou kapustu a sušené oregano a dobře promíchejte. Přiveďte k varu, pak snižte teplotu a vařte, dokud omáčka mírně nezhoustne, asi 5 minut. Vmíchejte polovinu čerstvě nasekané bazalky, dochuťte solí a pepřem. Posypte strouhanným sýrem Fontina.

www.tacos.cz Přeneste pánev do předehřáté trouby, opékejte, dokud se sýr nerozpustí, 4 až 5 minut. Posypte zbývající bazalkou. V případě potřeby podávejte s toasty.

vloženo 02.12.2022    zobrazeno 445x    verze pro tisk

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)