cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Matevž

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg brambor, 40 dkg vařených červených fazolí, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte a nakrájejte brambory na malé kousky, pak je uvařte v osolené vodě doměkka. Mezitím na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli a ke konci smažení přidejte nadrobno nasekaný česnek. Fazole si připravte předem (den předem namočte a uvařte) nebo použijte již připravené fazole z konzervy. Uvařené brambory, fazole, osmaženou cibuli a česnek rozmačkejte v míse a podle chuti osolte a opepřete. V případě potřeby přidejte trochu vody, ve které se vařily brambory.

www.tacos.cz Matevž je tradiční slovinská příloha, poměr fazolí a brambor se často liší.

vloženo 14.02.2025    zobrazeno 87x    verze pro tisk

Arancini z air fryeru