cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   


Mrkvový hummus

Paprikové sformatino s cuketovou salsou
(Sformatino di peperone e salsa di zucchine)

Houbové nočky s máslem a šalvějí
(Gnocchetti di funghi, burro e salvia)

Obrácený koláč s kapustičkami
(Tarte Tatin di cavolini)

Sladkokyselé cibulky s karamelem
(Cipollotti in agrodolce al caramello)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibulovo-dýňový kompot

Composta di cipolla a zucca

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  30 dkg tykve, 30 dkg červené cibule, 15 dkg octa, 15 dkg bílého vína, 2.15 dkg třtinového cukru, 2.15 dkg cukru krupice, 15 dl vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dýňovou dužinu nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno. Všechny ingredience smíchejte v hrnci, přidejte 3/5 vody a za stálého míchání vařte na mírném ohni asi 20 minut, poté zeleninu během vaření rozmačkejte vidličkou nebo ručně šťouchadlem na brambory. Přidejte zbytek vody a vařte dalších 10 minut. Vypněte a naplňte sterilizované sklenice. Podávejte k sýrům nebo bílému masu či s crostini jako překrm.
vloženo 25.09.2025    zobrazeno 93x    verze pro tisk

Květákový krém s cizrnou a špekem

Šakšuka s masovými kuličkami

Šakšuka s krevetami

Celerové kostičky v gorgonzolové omáčce
(Dadi di sedano rapa)

Restovaný fenykl s pancettou a salsou verde
(Finocchi arrosti con pancetta e salsa verde)

Bramborové timballo se sýrem a sladkokyselou cibulí
(Timballo di patate, provola e cipolle agrodolci)

Tvaroh s řepou a švestkami

Kořeněný cottage pie

Těstoviny s fava fazolemi a pancettou

Dhal se špenátem, batáty a čočkou

Mrkvová polévka s mandlemi

Zelená polévka s burratou

Chowder s treskou
(Haddock chowder)

Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)