cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Sekaná z vepřového s jablky

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Lasagne s dýní, vlašskými ořechy a gorgonzolou
(Lasagne zucca, noci e gorgonzola)

Cougères s čedarem a chorizem

Brokolicová polévka s pivem a čedarovými toasty
(Soupe de brocolis à la bière et toasts de cheddar)

Dušený pastinák s kapustou na houbách
(Mijoté de panais, champignons, chou kale et quinoa)

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)

Cibulový koláč s dvojím sýrem

Suflé se zeleným chřestem a parmazánem
(Souffles aux asperges vertes et au parmesan)

Dýňové rohožky
(Paillassons de courges)

Salát z pečené hlívy a fazolí
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannellini)

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Zapečená špagetová tykev s kuřecím, špenátem a parmazánem
(Courge spaghetti gratinée au poulet, aux épinards et au parmesan)

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Rösti se sýrem Appenzeller

Bramborový koláč ve stylu tartiflette
(Gâteau de pommes de terre façon tartiflette)

Restované dýňové noky

Lasagne na pánvi
(Lasagne in padella)

Velikonoční koláč se špenátem a vejci
(Tourte pascale aux épinards et œufs)