cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
bavettine
Bavorské posvícenské koblihy
Bavorské vdolečky
Bavorský masový kotlík
Bažant na pepři s hruškami
Bažant na způsob Hubert
Bažant na žampiónech
Bažant pečený (nebo mladé koroptve)
Bažant po myslivecku
Bažant s nádivkou
Béarnská omáčka
Bedly v česneku
Bechyňský lázeňský měšec
Bel Fiuritu
Bellinzoská kaše
Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)
Beninské rizoto
(Riz au gras)
Bergues
Berlenga
Bešamel