Zapékané zelí s hovězím a sýrem - recept cpt. Cooka
Casserole de chou, boeuf et fromage
4 porce: 45 dkg hovězího mletého masa, 8 dl krájených nakládaných rajčat, 2.5 dl rýže, 3.75 dl vývaru, 1 cibule, 3 šálky nakrájeného savojského zelí, 1.5 šálku strouhaného švýcarského tvrdého sýra
Cibuli nakrájejte a na velké pánvi ji orestujte. Přidejte mleté hovězí maso a opékejte, dokud nezezlátne. Přidejte krájená rajčata, rýži, zelí a vývar. Osolte, opepřete a promíchejte. Přikryjte a zapékejte 18-20 minut, dokud není rýže měkká. Pokryjte směs sýrem a pokračujte ve pečení další 3 minuty.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka