cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pasta s kapustovým pestem

Pâtes au pesto de chou kale

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg fettuccine, 12 dkg kapusty, 7 dkg pistácií, 10 dkg parmazánu, 8  sušených rajčat v oleji, 2 stroužky česneku, 15 lžic olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listy kapusty opláchněte, odstraňte tvrdý středový stonek. Pak je osušte a nahrubo nasekejte nožem. Stroužky česneku oloupejte a odstraňte klíčky. Vložte je do mísy mixéru spolu s kapustou a 2/3 pistácií. Přilijte olej a větší část strouhaného parmazánu a rozmixujte na kaši.

www.tacos.cz Zbylé pistácie nasekejte nožem a dejte stranou. Sušená rajčata slijte a osušte je na kuchyňském papíře. Nakrájejte je na malé proužky.

www.tacos.cz Těstoviny uvařte al dente ve velkém množství vroucí osolené vody, 4 min. Odložte si naběračku vody z vaření těstovin a těstoviny slijte. Rozehřejte pánev a na prudkém ohni 3 minuty restujte pesto, přilijte naběračku vody z vaření, poté přidejte těstoviny a sušená rajčata a dobře promíchejte. Podávejte ihned, doplněné strouhaným parmazánem a zbylými nasekanými pistáciemi.

vloženo 27.07.2025    zobrazeno 15x    verze pro tisk

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)