cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bucatini alla boscaiola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg těstovin bucatini, 150 dkg žampiónů, 30 dkg rajčatového pyré, 7 dkg slaniny, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce piniových semínek, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/2 sklenky suchého bílého vína, olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte žampiony, nakrájejte je na plátky a orestujte na troše oleje s nasekaným česnekem. Zalejte vínem a až alkohol vyprchá, přidejte rajčatové pyré a dochuťte solí a pepřem. Ztlumte plamen a duste pod pokličkou asi 15 minut. Špek nakrájejte na kostičky a nechte osmahnout s piniovými oříšky na oleji, poté přidejte téměř hotovou omáčku společně s nasekanou petrželí. Nechte spolu chvíli provařit. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě a sceďte al dente. Promíchejte s omáčkou a podávejte.
Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 16.07.2025    zobrazeno 28x    verze pro tisk

Matevž

Arancini z air fryeru