cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelené lasagne s ragú z mortadely

Lasagne verdi con ragù di mortadella

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čerstvých zelených špenátových lasagní, 315 dkg mortadelly, 30 dkg nakládaných rajčat, 1/2  jarní cibulka, 15 dl bešamelové omáčky, 3.15 dkg másla, 1/2 dl bílého vína, 215 dkg tvrdého sýra, parmazán podle chuti, sůl, mletý pepř, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mortadellu nakrájejte na kostičky. Jarní cibulku oloupejte a nakrájejte na plátky a opečte na pánvi s máslem. Přidejte mortadelu, zalijte bílým vínem, nechte ho odpařit a poté přidejte oloupaná rajčata. Povařte asi 20-25 minut, omáčka by měla mírně zhoustnout. Dochuťte solí a pepřem a vypněte oheň.

www.tacos.cz Plech vymažte tukem, na dno rozetřete bešamelovou omáčkou a položte první plát. Na to přijde omáčka mortadela, trocha strouhaného sýra a opět bešamelová omáčka. Pokračujte dalšími vrstvami a nakonec zakončete bohatým posypem strouhaným parmezánem. Pečte při 180 °C po dobu 25-30 minut. Vyjměte z trouby, nechte trochu vychladnout a podávejte s čerstvými lístky bazalky.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 23.07.2025    zobrazeno 22x    verze pro tisk

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)