cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené těstoviny s brambory

Pasta e patate gratinata

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin caserecce, 3  brambory, 1/2  cibule, 30 dkg třešňových rajčat žlutých a červených, 2 stroužky česneku, 10 dkg grana padano, 2.15 dkg chlebové strouhanky, dobromysl, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oškrábejte brambory, nakrájejte je na kostky a povařte je ve slané vroucí vodě. Mezitím nasekejte cibuli, smíchejte ji s cherry rajčaty rozkrojenými napůl a rozetřeným česnekem. Osolte, ochuťte oreganem, rozprostřete na plech s pečicím papírem vymazaným olejem a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů po dobu 5 minut.

www.tacos.cz Sceděte brambory (uchovávejte vodu), přidejte je k rajčatům a vařte dalších 15 minut. Vložte těstoviny do vody, ve které se vařily brambory. Uvařené zceďte, ochuťte olejem, pepřem a 2/3 strouhaného grana padana. Smíchejte v zapékací míse s uvařenou zeleninou, posypte zbývajícím sýrem a strouhankou. Dejte na chvíli pod gril.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 30.07.2025    zobrazeno 5x    verze pro tisk

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)