cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slané muffiny se šunkou a sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
12 kusů:  1/4 šálku másla, 2  jarní cibulky, 1/2 šálek šunky, 2 šálky baby špenátu, mletý pepř, 2  vejce, 1/2 šálek mléka, 1/2 lžíce kremžské hořčice, 3/4 šálku tvrdého sýra raclette nebo bílého čedaru, 2 šálky hladké mouky, 1/2 balíček kypřícího prášku do pečiva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpusťte máslo na středním plameni. Přidejte nadrobno nakrájenou zelenou cibulku a najemno nasekanou šunku, za stálého míchání restujte asi 3 minuty. Přidejte špenát, přiklopte a duste, dokud špenát nezavadne, asi 2 minuty. Sejměte pánev z ohně a ochuťte ji pepřem. Nechte zcela vychladnout.

www.tacos.cz Ve velké míse rozšlehejte vejce, mléko a hořčici. Vmíchejte odloženou šunkovou směs a na kostičky krájený raclette. V samostatné misce smíchejte mouku a prášek do pečiva. Suché přísady vmíchejte do vaječné směsi, až se spojí.

www.tacos.cz Předehřejte troubu na 175 °C. Těsto rozdělte do vymazaných misek na muffiny. Pečte, dokud párátko zapíchnuté do středu muffinu nevyjde čisté a suché, 25 až 30 minut. Nechte 5 minut vychladnout ve formě na mřížce. Pak vyklopte muffiny na drátěnou mřížku a nechte je zcela vychladnout.

vloženo 28.11.2022    zobrazeno 585x    verze pro tisk

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)