cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelený hráškový koláč

Cake vert aux petits pois

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  10 dkg čerstvého vyloupaného zeleného hrášku, 1/2 svazek bazalky, 1/2 svazek zelené petrželky, 3  vejce, 12 dkg strouhaného tvrdého sýra, 10 cl mléka, 115 dkg hladké mouky, 10 cl olivového oleje, 1/2 balíček kypřícího prášku do pečiva, sůl, mletý pepř,

na omáčku: 4 dl mléka, 10 cl smetany, 15 dkg másla, 15 dkg hladké mouky, muškátový oříšek nebo uzená paprika

zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Hrášek povařte 5 minut ve velkém množství vroucí vody. Pak jej sceďte a dejte stranou. Bazalku a petrželku omyjte, osušte a otrhejte lístky. Ty rozmixujte a dejte do mísy spolu s vejci, moukou, kypřicím práškem, olejem a mlékem. Osolte, opepřete a důkladně promíchejte. Přidejte hrášek a strouhaný sýr, poté směs nalijte do hluboké formy vyložené pečicím papírem. Pečte 40 až 45 minut, dokud není koláč propečený i uprostřed.

www.tacos.cz Mezitím připravte omáčku: v rendlíku rozpusťte máslo. Přisypte mouku a míchejte 5 minut na mírném ohni. Osolte, opepřete a přidejte muškátový oříšek. Přilijte mléko a šlehejte, aby se nevytvořily hrudky. Pokud se přesto vytvoří, omáčku rozmixujte. Vmíchejte smetanu a zahusťte omáčku na mírném ohni při pravidelném míchání. Podávejte s koláčem nakrájeným na plátky.

vloženo 23.07.2025    zobrazeno 25x    verze pro tisk

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)