cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte

Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  22 dkg rýže arborio nebo carnaroli, 2  šalotky, 30 dkg máslové tykve, 215 dkg francouzského sýra cancoillotte, 1.2 l zeleninového vývaru, 10 cl bílého vína, 1/2 snítka rozmarýnu, 3 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Šalotku a máslovou dýni oloupejte. Šalotku nakrájejte najemno a dýni na malé kostičky. Zahřejte vývar a udržujte jej teplý. Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte šalotku a nechte ji 3 minuty opékat. Přidejte rýži a 1 až 2 minunty ji míchejte vařečkou, aby se obalila tukem. Když je rýže perleťová, podlijte ji bílým vínem. Přidejte dýni, polovinu rozmarýnových lístků a naběračku horkého vývaru. Nechte vařit, dokud se tekutina nevstřebá. Postup opakujte (malou naběračku vývaru si odložte), dokud se rýže a dýně neuvaří (asi 18 minut).

www.tacos.cz Ohřejte měkký sýr cancoillotte s odloženou naběračkou vývaru, poté vlijte do rizota a dobře promíchejte. Posypte zbylým rozmarýnem, osolte a opepřete a rychle podávejte.

vloženo 26.07.2025    zobrazeno 15x    verze pro tisk

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)