cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Salát z fazolek a nových brambor

Insalata di fagiolini verdi e patate

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  68 dkg zelených fazolových lusků, 1/2 lžíce soli, 90 dkg nových brambor, 1/2 lžíce soli, 1.2 dl olivového oleje, 6 cl pažitky nebo jarní cibulky nadrobno nasekané, 6 cl kvalitního červeného vinného octa, 3 lžíce najemno nasekané zelené petrželky, sůl, 1/2 lžičky mletého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolkám odřízněte oba konce, důkladně je promyjte v několika vodách a nechte okapat v cedníku. Nakrájejte je na 5 cm dlouhé kousky. Vařte nezakryté ve velkém množství osolené vroucí vody, dokud nebudou křehké (při testu vidličkou), asi 10 až 12 minut. Přeneste do cedníku a opláchněte studenou vodou. Dobře nechte okapat a osušte papírovými utěrkami. Odložte stranou.

www.tacos.cz Brambory důkladně očistěte kartáčkem na zeleninu. Vložte je do velkého hrnce a zalijte vodou tak, aby je překryla o 5 cm. Přikryjte, přiveďte k varu a přidejte sůl. Odstraňte pokličku, snižte teplotu na středně vysokou a vařte, dokud nebudou (otestujte špičkou nože), asi 15 až 20 minut. Pokud se brambory velikostí liší, menší vyndejte dříve, aby se nepřevařily. Přeneste do cedníku a nechte vychladnout, dokud s nimi nebudete moci manipulovat.

www.tacos.cz Ve stejné míse, ve které budete podávat salát, smíchejte všechny zbývající ingredience a důkladně promíchejte metličkou. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky o velikosti 2,5 cm. Přeneste do mísy a jemně promíchejte se zálivkou (toto musíte udělat, dokud jsou brambory ještě teplé, aby vstřebaly plnou chuť zálivky). Zelené fazolky přidejte až poté, co brambory vychladnou na pokojovou teplotu. Znovu promíchejte a podávejte, nejlépe salát chutná při pokojové teplotě.

vloženo 18.07.2025    zobrazeno 33x    verze pro tisk

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru