zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Do velké silnostěnné pánve nalijte olivový olej a postavte ji na mírný oheň. Nakrájejte na tenké plátky cibuli, fenyklovou bulvu, řapíkatý celer a stroužky česneku. Přidejte je do pánve a smažte 2-3 minuty, dokud nezprůsvitní. Vmíchejte chilli, papriku, kmín, bobkový list, růžovou harissu, cukr, Pernod a rajčata. Přiveďte k varu a poté 10-15 minut povařte.
www.tacos.cz Tygří krevety oloupejte. Rajčatový základ vyklopte do zapékací misky a přidejte krevety. Na povrchu omáčky udělejte důlky a do každého z nich rozklepněte vejce. Dochuťte solí a pepřem. Zapečte v troubě 6-8 minut, dokud krevety nezrůžoví a vejce nebudou tak akorát. Lístky koriandru nahrubo nasekejte, ozdobte jimi povrch a ihned podávejte.