cpt. Cook
 

Salát z čerstvých rajčat se sýrem

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy po italsku

Salát z červené řepy s celerem

Salát z červené řepy s česnekem

Salát z červené řepy s jablky a cibulí

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s kyselou smetanou

Salát z červené řepy s majonézou

Salát z červené řepy se smetanovým křenem

Salát z červené řepy se zelím

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí a červené řepy

Salát z červeného zelí s jablkem

Salát z fenyklu a sardelek s pecorinem a fíky

Salát z hlávkového zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z karotky a rajčat

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  karotek, 1/2 menší cibule, 1/2 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1/2  citrónu, 3 lžíce vody, 1/2 lžička moučkového cukru, sůl, 4  rajčata, 2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nastrouhanou karotku smícháme s drobně rozsekanou cibulí. Na talíři rozšleháme hořčici s olejem, citrónovou šťávou, vodou, cukrem a osolíme. Marinádu spojíme s karotkou a necháme v chladu a temnu odležet. Při podávání dáme doprostřed misky hromádku karotky, okolo jemně nakrájená kolečka rajčat a navrch dáme kolečka natvrdo vařených vajec. Je to velmi příjemná a rychlá večeře. Můžeme tak karotku kombinovat s každou zeleninou, která je na trhu. Například s povařeným květákem, na nudličky nakrájenými prvními paprikami, se salátovými okurkami, mladými brukvemi apod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1820x    verze pro tisk