cpt. Cook
 

Bezvaječná cizrnová frittata se špenátem
(Frittata di farina di ceci e spinaci senza uova)

Bramborové lívanečky

Cibulové lívance

Farinata

Frittata di scammaro

Frittata di scammaro - moderní verze

Frittata se špenátem a fetou

Lívance z mrkve

Lívance z rajčat a ovesných vloček

Pipérade

Placičky z ovesných vloček

Salámová frittata s hráškem

Slané mrkvové lívance

Smažené ovesné placičky

Sýrové lívanečky

Špeková omeleta
(Spekpannekoeken)

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Švýcarské sýrové koblihy

Beignets au fromage

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg hladké mouky, 4 dl suchého bílého vína, 1/2 dl oleje, 3  žloutky, 3 lžičky soli, mletý pepř, muškátový oříšek, 4  bílky, 115 dkg tvrdého sýra Sbrinz, 150 dkg gruyèru, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dáme do mísy mouku, doprostřed nalejeme víno, olej, žloutky a koření a všechno dobře promícháme. Nakonec se lehce vmíchá sníh z bílků a strouhaný sýr Sbrinz. Gruyère nakrájíme na proužky asi 6 cm dlouhé a 1 cm široké. Těstem obalujeme proužky gruyèru a dozlatova osmažíme či fritujeme.
vloženo 11.10.2009    zobrazeno 2160x    verze pro tisk