cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninový hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího hrudí, 1/2  pórek, 215 dkg mrkve, 150 dkg brambor, 20 dkg celeru, 1/2 hlávky kapusty, 2  cibule, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžička kmínu, sůl, mletý pepř, 1/2 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, mrkev a brambory na plátky, celer na kostičky a kapustu na nudličky. Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém másle, přisypeme maso a prudce osmahneme. Do hrnce přidáme brambory a zeleninu, okořeníme kmínem, osolíme a opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme (ale nemícháme) asi 60 minut. Hotový pokrm opatrně zamícháme a dle potřeby osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2021x    verze pro tisk

Židovské maso

Židovský řízek