cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbylé maso s vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 1/4 kg vařeného předního hovězího, 4  vejce, 1/2 lžíce vepřového sádla nebo kousek slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Posekanou cibulku zpěníme na sádle, přidáme posekané nebo drobně pokrájené zbylé maso z polévky, osmažíme je a pak přilijeme rozšlehaná vejce. Osolíme a doděláme jako míchaná vejce. Podobně můžeme s vejci upravit i zbylou uzenou klobásu nebo vařené plíčky.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Hovězí s vejci, chléb a ředkvičky nebo rajčata. Opět pamatujeme na přídavek zeleniny, nejlépe syrové, aby nechyběl vitamin C.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2221x    verze pro tisk

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek