cpt. Cook
 

Salát z roastbeefu

Salát z ruských sleďů

Salát z rybího filé I

Salát z rybího filé II

Salát z vařeného hovězího masa

Salát ze slanečků

Salát ze sójových klíčků s kuřecím masem

Salát ze solené ryby

Salát ze zelí a sleďů (slanečků)

Sýrový salát z drůbeže a jablek (pařížský)

Šťavnatý masový salát

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s paprikou a tuňákem

Thajská mísa

Thajský salát z masa a hub

Vídeňský salát

Vídeňský salát

Waldorfský kuřecí salát

Zeleninový salát s rybou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Znojemský rybí salát

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg kapra, 10 dkg oleje, 30 dkg majonézy, 1/2 větší mrkev, 10 dkg zeleného hrášku, 20 dkg nakládaných okurek, 1/2 větší cibule, 1/2 dl bílého vína, sůl, moučkový cukr, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěného kapra naporcujeme, pokapeme citrónem, osolíme a upečeme na oleji. Po vychladnutí vykostíme. Maso nakrájíme na kostičky, přidáme výpek z pečení, na kostičky nakrájenou vařenou mrkev, sladkokyselé okurky a jemně nakrájenou cibuli. Vše promícháme s hráškem a majonézou. Ochutíme solí, cukrem a citrónem. Celkovou hustotu upravíme bílým vínem nebo citrónovou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2559x    verze pro tisk