cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s quinoou

One-pot chicken with quinoa

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 lžíce řepkového oleje, 2  kuřecí prsíčka, 1/2  cibule, 1/2  červená paprika, 2 stroužky česneku, 10 dkg fazolových lusků, 1/2 lžičky chilli vloček, 2 lžičky mletého římského kmínu, 2 lžičky mletého koriandru, 10 dkg quinoy, 7 dl vody, 8.15 dkg mražené kukuřice, 7.15 dkg kadeřavé kapusty
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozehřejte olej ve velké pánvi. Kuřecí prsa osolte, opepřete a smažte na středně vysokém ohni 2-3 minuty z každé strany, dokud nezezlátnou. Přeneste je na talíř. Cibuli nakrájejte na 12 klínků a papriku zbavte semínek a nakrájejte na proužky. Přidejte je do pánve a restujte 3 minuty za míchání, dokud nezměknou a nehnědnou.

www.tacos.cz Přidejte najemno nakrájený česnek a zelené fazolky (předem očistěte a překrojte napůl) a smažte za míchání 2 minuty. Přidejte chilli vločky a koření, pak vmíchejte quinou a kukuřici. Zalijte vroucí vodou s mořskou solí a přiveďte k varu.

www.tacos.cz Vraťte kuře do pánve, snižte teplotu na mírný var a vařte 12 minut, pravidelně míchejte a občas kuře otočte. Přidejte nahrubo nakrájený kadeřávek a vařte další 3 minuty, dokud není quinoa i kuře propečené.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 27x    verze pro tisk

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru